DunaMédia Televízió - Elemek szűrése dátum szerint: kedd, 03 október 2017

A műsorban a lakásépítés, felújítás, korszerűsítés fogyasztóvédelmi tapasztalatairól és a lakásépítéssel kapcsolatos kötelező jótállásra vonatkozó legfontosabb tudnivalóiról beszélgetünk. Az új lakások kötelező jótállását kormányrendelet szabályozza. A műsor tartalma segítséget nyújt a tisztelt nézőinknek a fogyasztói jogviták megelőzéséhez és tanácsadással segíti azoknak a jogeseteknek békéltetési eljárásban történő rendezését, amelyek a lakásépítés, felújítás, korszerűsítés munkálataiból származnak.

Új körzetekkel bővülhet Szigetszentmiklós. A képviselő-testület legutóbbi ülésén született döntés a meglévő háziorvosi, illetve fogorvosi körzetek bővítéséről.

Kategória: A DunaMédia hírei

Hatékonyabb munkavégzést ígérnek az új tűzoltóautók – mondta Nagy István a Szigetszentmiklósi Hivatásos tűzoltóság szolgálatparancsnoka a napokban tartott ünnepségen, mely során két új járművet kapott a helyi egység a Katasztrófavédelemtől.

Kategória: A DunaMédia hírei

Új iskolák és óvodák épülnek Szigetszentmiklóson. Az egyik általános iskolát a Temesvári utcába, a másikat pedig a Bucka városrészbe tervezik - mondta Papp István a Köznevelési, Nemzetközi Kapcsolatok és Közbiztonsági Bizottság elnöke.

Kategória: A DunaMédia hírei

Szakmaválasztási börzére várják a fiatalokat és szüleiket. Az intézmények bemutatkozásán túl érdekes programok, hazai találmányok ismertetése, innovatív fejlesztések kipróbálása, vetélkedők, szakmai divatbemutató várja a látogatókat október 27-én 9-től 15 óráig a Városi Sportcsarnokban.

Kategória: A DunaMédia hírei

Az új tanév kezdetével a gyermekszínházi előadások is folytatódnak Szigetszentmiklóson.

Kategória: A DunaMédia hírei

Ütemtervnek megfelelően haladnak. Májusban megkezdődött az Epres utca és térsége új gravitációs szennyvízcsatorna-rendszer és a régi vákuumos szennyvízcsatorna-rendszer rekonstrukciója Dunavarsányban.

Kategória: A DunaMédia hírei

Az alkotás öröméért. Ezzel a címmel nyílt kiállítás a Szigetszentmiklósi Alkotókör Baráti Társaság tagjainak munkáiból az Aula Galériában.

Kategória: A DunaMédia hírei

Kérhető a közszolgáltatás szüneteltetése. Skultéti László a szigetszentmiklósi Aries Nonprofit Kft. Környezetgazdálkodási egységvezető-helyettese felhívja az ügyfelek figyelmét a hulladékszállítás szüneteltetésének lehetőségére.

Kategória: A DunaMédia hírei

Idén is megrendezték a már hagyományos Benedek Elek mesemondó versenyt Szigetszentmiklóson.

Kategória: A DunaMédia hírei
1. oldal / 2